Tijdens het Autosalon te Brussel zijn wij tijdens de weekends geopend

Garage Claeskens zal tijdens het Autosalon te Brussel, dat doorgaat van 10 tot 19 januari ook in de weekends geopend zijn. Onze showroom zal geopend zijn op zaterdagen 11 en 18 januari van 10 tot 17h en op zondagen  12 en 19 januari van 13 tot 17h.

Tijdens deze Salon dagen kan u uiteraard genieten van de extra kortingen en voordelen van Ford, Iveco en Fiat Professional.
Op deze link kan u terecht voor alle informatie aangaande het 98ste Autosalon van Brussel.

Vijf Belgische premières op het autosalon

Ford pakt op het Autosalon van Brussel uit met twee Europese premières: de nieuwe Tourneo Courier en de nieuwe Tourneo Connect. Deze veelzijdige en ruime gezinswagens maken samen met de nieuwe Tourneo Custom (voor het eerst in België te zien tijdens het Salon) het Tourneo-gamma compleet.

Belgische premières op het Autosalon zijn de nieuwe Ford EcoSport, de nieuwe Mustang en de nieuwe Fiesta ST. Klap op de vuurpijl: de Ford GT die de harten van supercarliefhebbers sneller zal doen slaan.

Als personenwagenversies van Ford’s bijzonder populaire Transit-gamma (de bestverkopende bedrijfsvoertuigenfamilie ter wereld) bieden ze gezinnen een onnavolgbare combinatie van ruimte, flexibiliteit, robuustheid en rijplezier. Met hun nieuwe look voor 2018 moeten ze nog meer klanten aanspreken.

Ook het Transit-gamma is volledig vernieuwd. Deze populaire bedrijfswagens zullen niet getoond worden op het Salon, maar zijn in de loop van 2018 ook gewoon bij ons te koop!

De kleinste wagen in het Transit/Tourneo-gamma, de Transit en Tourneo Courier, krijgen een nieuwe look met hertekende neus. Binnenin wordt de middenconsole aangepast voor een betere ergonomie en is er nu plaats voor een 6 inch kleurenscherm met het SYNC3 infotainmentsysteem van Ford. De 1.5 TDCi diesel en 1.0 EcoBoost-motoren in de Transit en Tourneo Courier voldoen voortaan aan de Euro 6.2 uitlaatgasnorm en worden standaard gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak.

De Transit en Tourneo Connect, een slag groter dan de Courier, pakt uit met een hertekende, meer aerodynamische voorpartij met een hoger gemonteerd

radiatorrooster en slankere koplampen. Ook in de Tourneo Connect vinden we een 6 inch kleurenscherm met SYNC3 terug dat door zijn losstaande opstelling doet denken aan een tablet. De Tourneo Connect wordt aangeboden in zowel vijf- als zevenzit-configuratie