BB Trans Iveco Daily

Garage Claeskens heeft een Iveco Daily gesloten betelwagen geleverd, voorzien van een koeling aan BB Trans uit Holsbeek.
Wij bedanken dan ook Kenny en Armand voor het jarenlange vertrouwen. Bij BB Trans kan je terecht voor geconditioneerd transport, sneltransport en algemeen vervoer.

Bezoek hier hun website.

ruimte

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE VOOR EEN LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

Verbruik tot 8% minder brandstof in vergelijking met Euro 5-modellen dankzij het automatische Eco Switch PRO-systeem. Onderhouds- en reparatiekosten liggen 12% lager dankzij hoogwaardige onderdelen en verbruiksmaterialen.

De Daily Euro 6 is de professionele partner die u zal helpen een gezond nettoresultaat te bereiken

De Daily Euro 6 verbetert zijn reputatie verder door brandstof te besparen. De turbo met variabele geometrie die verkrijgbaar is op de modellen van 136 pk tot 180 pk, garandeert een efficiënter gebruik van de motor. De EcoSwitch-oplossing is verder ontwikkeld: het nieuwe intelligente EcoSwitch PRO-systeem weet wanneer moet worden ingegrepen en het koppel moet worden verlaagd zonder hulp van de bestuurder. Hierdoor wordt brandstof bespaard zonder de productiviteit negatief te beïnvloeden. Het exclusieve IVECO Driving Style Evaluation-systeem helpt u om uw rijstijl te verbeteren, alsof er een rij-instructeur naast u zit,en dit kan resulteren in een aanzienlijke extra brandstofbesparing.

De langere onderhoudsintervallen, die zijn uitgebreid tot 50.000 km dankzij de duurzame onderdelen en verbruiksmaterialen, leveren 20% meer up-time tussen de servicebeurten op. Het geoptimaliseerde remsysteem met nieuwe, sterkere remblokken, is efficiënter en duurzamer dan ooit.

Bovendien kunt u, waar en wanneer dan ook, rekenen op een professioneel en gespecialiseerd servicenetwerk dat ervoor zorgt dat uw bedrijf blijft draaien.