Welkom bij Garage Claeskens

Garage Claeskens is gevestigd in Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem), op 5 min. van de autosnelweg E314 afrit 23, Tielt-Winge/Scherpenheuvel. Je vindt ons dus tussen Aarschot en Scherpenheuvel. Wij zijn verdeler van Iveco, Ford en Fiat Professional. Wij beschikken bovendien ook over erkende carrosserie voor alle merken, zowel voor vrachtwagens als personenwagens. Onze firma is gesticht in 1970 door Alfons Claeskens. Het familiebedrijf is door de jaren serieus gegroeid, en we blijven groeien. Dit om al onze klanten de nodige service te kunnen verlenen waar ze recht op hebben. Door de jaren heen kan het bedrijf bouwen op de nodige ervaring. Van personenwagen, bus, mobilhome tot vrachtwagen, één adres “Garage Claeskens nv”. We zijn dan ook 6 van de 7 dagen geopend om onze klanten nog beter te kunnen dienen. Pech, geen probleem. je kan ons steeds bereiken. Vertrouwen en service vinden wij belangrijk!

Waarom kiezen voor Garage Claeskens??

Een klant staat bij ons steeds centraal. Wij proberen iedereen in de mate van het mogelijke steeds bij te staan en te helepn. Een tevreden klant is immers een goede klant.

Omdat wij iedereen willen en kunnen verder helpen is onze garage 6 van de 7 geopend.
Van maandag tot vrijdag 8h – 18.30h
Zaterdag van 8h – 12h
Tussen 12h en 13h en op zondag gesloten.

Wij verdelen Ford en Iveco, maar je bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken.Tevens zijn we een erkende carrosseriebedrijf en werken samen met diverse expertise bureaus. Uiteraard kan je met elk merk bij ons terecht.
Bij ons kan iedereen terecht voor het ijken van uw tachograaf, analoog of digitaal. Wij zijn immers een erkend ijkingsstation.

Onze diensten

Ford 100%
Iveco 100%
Fiat 100%
Carrosserie 100%

Ontdek ons team

Alfons Claeskens
Alfons ClaeskensZaakvoerder
Alfons Claeskens is oprichter en zaakvoerder van het bedrijf. Sinds 1970 staat hij dag en nacht paraat voor al zijn klanten.
Maria Goossens
Maria GoossensBoekhouding en receptie
Maria Goossens is al meer dan 40 jaar getrouwd met Alfons Claeskens. Alle betalingen gebeuren via Maria, tevens verzorgt zij de receptie.
Marleen Claeskens
Marleen ClaeskensFacturatie en magazijn
Marleen Claeskens is de dochter van. Ze is verantwoordelijk voor het magazijn, garantie en facturatie
Mario Claeskens
Mario ClaeskensVerantwoordelijk voor de werkplaats
Mario Claeskens is zoon van en is verantwoordelijk voor de werkplaats en onze depanage dienst.
Dirk Coremans
Dirk CoremansVerkoop
Dirk Coremans is schoonzoon van, hij is verantwoordelijk voor de verkoop.
Ons team
Ons teamErvaring en know how
Wij zijn trots op ons personeel. Iedereen volgt de vereiste bijscholingen.