Nieuwe Ford Fiesta voor Plu Francois

Garage Claeskens heeft een nieuwe Ford Fiesta geleverd aan Francois Plu.
Wij wensen Francois veel succes met deze nieuwe wagen.

ruimte

ruimte

Dat is slim

Technologie moet altijd een doel hebben. En wanneer u uw nieuwe Ford Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven. Intelligente technologieën zoals Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Traffic Sign Recognition. Maak u klaar om technologieën te ervaren die zo slim en handig zijn dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Ontspannend en verkwikkend. Waardevol en intelligent.

Als slimme technologieën moeiteloos werken bij u thuis, dan verwacht u hetzelfde in uw auto. Daarom is de nieuwe Fiesta uitgerust met SYNC 3 om het leven gemakkelijker te maken, B&O PLAY om ritten leuker te maken en een te openen, panoramisch dak dat elke rit aangenamer maakt. Zet u schrap om dit, en meer, te ontdekken in een ruimte die u al het comfort en gemak geeft dat u kunt wensen.

Uw veiligheid is een prioriteit

De nieuwe Fiesta integreert verschillende intelligente technologieën die ontworpen werden om uzelf, uw passagiers en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeval. Tot de belangrijkste functies behoren Pre-Collision Assist, deurrandbeschermers en SYNC 3 met Emergency Assistance. Er zijn ook vele andere systemen en sommige daarvan bestaan in de eerste plaats om ongevallen te helpen voorkomen.