Twee Transit Customs voor GDB Renovatie

Garage Claeskens heeft 2 nieuwe Ford Customs geleverd aan GDB Renovatie uit Heverlee. Dit familiebedrijf zal voortaan beschikken over een sport en limited uitvoering. GDB Renovatie is uw partner in Totale gevelrenovatie en gevelisolatie. Bezoek hier hun website.

Verbeterde prestaties

Verbeterd vermogen en koppel worden geleverd door een reeks Ford EcoBlue 2,0-liter motoren. Deze geavanceerde aandrijflijnen voldoen reeds aan de strikte Euro 6-emissienormen en de voordelen van deze geavanceerde aandrijflijnen worden versterkt door een aantal slimme, besparende technologieën.

Een additief dat verontreiniging verwijdert

Het selectieve catalytische reductie-systeem (SCR) gebruikt AdBlue®, een vloeistof op basis van ureum en water, om de NOx in de uitlaatgassen om te zetten in stikstof en water. Een roetfilter vermindert vervolgens het percentage via de uitlaat uitgestoten vaste deeltjes met meer dan 99%. Om correct te kunnen werken, moet de AdBlue®-tank van uw Ford EcoBlue 2,0-liter motor gevuld zijn met AdBlue® vloeistof. Er gaat een verklikkerlampje branden wanneer het vloeistofpeil te laag is.

Foto’s