Via zijn partnerschap met Premium Group voor gespecialiseerde verkoop- en naverkoopdiensten in verband met zijn volledige gamma bedrijfsvoertuigen hernieuwt IVECO zijn engagement voor de West-Afrikaanse markten.

Premium Group zal diensten verstrekken voor de voertuigen in het kader van het recentste contract van IVECO in Abidjan, de financiële hoofdstad van de Republiek Ivoorkust: 105 voertuigen voor gemeentelijk afvalbeheer zullen worden ingezet op een bevolking van ca. 1,7 miljoen mensen.

De Marokkaanse Premium Group, een recente partner van IVECO in West-Afrika, zal bijstand verlenen voor de 105 voertuigen in het kader van het belangrijke leveringscontract van IVECO met Ivoorkust. Deze voertuigen – 30 Daily’s, 21 Eurocargo’s en 54 Trakkers – zullen dienen voor afvalbeheer in de stad Abidjan en omgeving, goed voor een bevolking van ca. 1,7 miljoen mensen.

Met dit belangrijke leveringscontract zal het merk bijdragen tot de doelstelling van de Ivoriaanse overheid om een blijvende oplossing te vinden voor betere sanitaire en milieuomstandigheden in de hoofdstad. Dit maakt deel uit van het plan van dit land om het blazoen van Abidjan – “de parel van de lagunes” – op te poetsen, aldus mevr. Anne Désirée Ouloto, Ivoriaans Minister van Volksgezondheid, Milieu en Duurzame Ontwikkeling.

 

Via zijn partnerschap met de Marokkaanse Premium Group hernieuwde IVECO zijn engagement om efficiënte, gespecialiseerde verkoop- en naverkoopdiensten te voorzien voor transportbedrijven op deze markten. Premium Group zal instaan voor de klanten van het merk vanuit zijn lokale vestigingen in Burkina Faso, Ivoorkust, Mali, Kameroen, Senegal en Togo – de laatste drie zullen respectievelijk ook instaan voor de Centraal-Afrikaanse Republiek en Tsjaad, Niger, Guinee en Benin.

 

“De West-Afrikaanse markten zijn zeer belangrijk voor ons. Dit leveringscontract met Ivoorkust bewijst hoeveel vertrouwen grote bedrijven in IVECO hebben, vanwege de kwaliteit van onze voertuigen en de diensten die we onze klanten aanbieden”, aldus Pierre Lahutte, IVECO Brand President. Dankzij ons nieuwe partnerschap met Premium Group kunnen we hen de nodige kwaliteitsvolle ondersteuning bieden en, bijgevolg, ervoor zorgen dat ze maximaal voordeel halen uit de efficiëntie en prestaties van onze voertuigen en van een lage Total Cost of Ownership genieten.

 

Premium Group vertegenwoordigt het volledige gamma bedrijfsvoertuigen van IVECO, van lichte bedrijfsvoertuigen tot zware vrachtwagens, naast zijn zware ASTRA-vrachtwagens voor de bouw en mijnbouw. Het verkoopt en ondersteunt ook het merk OK Trucks, de veilige en betrouwbare tweedehandsvoertuigen met een garantie en certificaat van IVECO.

 

Premium Group, dat in 1949 werd opgericht, biedt de klanten van IVECO een ruime ervaring, opgedaan met de jarenlange verkoop en ondersteuning van apparatuur en voertuigen voor de bouw-, mijnbouw-, industrie- en landbouwsector. De kwaliteit van de ondersteuning die het aan klanten biedt, blijkt uit het ISO 9001-kwaliteitscertificaat waarmee zijn activiteiten werden bekroond, waaronder zijn verkoop- en naverkoopprocessen.