HET BEDRIJFSVOERTUIG DAT UW ZAKELIJK PERSPECTIEF VERANDERT.

Zoveel meer dan een bedrijfsvoertuig. De New Daily bestelwagen is ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.
Met de New Daily bestelwagen staat de technologie ten dienste van de chauffeur: wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is. In de loop van zijn 40-jarige geschiedenis heeft de Daily zich voortdurend verbeterd, waardoor uw rijervaring en beleving tot het hoogste niveau in de branche is gebracht.

De New Daily bestelwagen omarmt de connectiviteit om een nieuwe wereld van zeer gepersonaliseerde diensten aan te bieden, precies afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften.
Het is uw complete transportoplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

LAADVERMOGEN EN -VOLUMES
Heel veel ruimte voor uw bedrijf

DE PERFECTE BESTELWAGEN​ VOOR IEDERE MISSIE

​De Daily bestelwagen is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is – of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair – u kunt de Daily aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften.
Draag een groter laadvermogen met de krachtige voorwielophanging, die de maximaal toelaatbare belasting verhoogt. Bij de 3.5-tons modellen met de lichtere, sterke QUAD-LEAF-vering kunt u rekenen op een maximale voorasbelasting tot 1900 kg of zelfs meer, tot 2700 kg, als u kiest voor een tweewielig model met QUAD-TOR-vering

TOP MOTORPRESTATIE
Duurzaamheid en winstgevendheid voor uw bedrijf

TOT 10% BRANDSTOFBESPARING MET DE DAGELIJKSE HOGE-EFFICIËNTIEFUNCTIE VAN HET SYSTEEM

​De motoren van de New Daily onderscheiden zich door hun brandstofefficiëntie, dankzij de introductie van functies zoals de nieuwe Elektronisch gestuurde Variabele Geometrie Turbine, de exclusieve klasse A Super Eco Low Rolling banden – speciaal ontworpen voor de Daily – en het Start & Stop systeem​.

TOT 10% BESPARING OP ONDERHOUDSKOSTEN

Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen leveren aanzienlijke besparingen op tot wel 10% van de onderhoudskosten in stedelijke missies.​

TOPPRESTATIES IN ELKE MISSIE

De Daily B​estelwagen staat bekend om zijn uitgebreide motorprogramma en is de enige in de markt die twee motoren aanbiedt die geoptimaliseerd zijn voor topprestaties voor elke missie.​