Iveco Daily voor Longin Service

Garage Claeskens heeft een Iveco Daily geleverd aan Longin Service uit Rotselaar.

Met een laadlengte van 4m56 kan je heel wat meenemen. Deze 4 tonner is voorzien van onze 3.000cc sterke Iveco motor met kettingdistributie.
Longin is de “Cleaning Professional” uit de streek, zowel voor professionelen als particulieren.
Ontdek hier hun website.

ruimte

IVECO Daily Euro 6, eindeloos veelzijdig

Een Daily-bestelwagen voor grenzeloze ambities

De Daily Euro 6 is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse met de grootste line-up in deze branche. Het is de enige bestelwagen met een assortiment dat reikt van 3,5 tot 7 ton maximaal toegestaan gewicht, en van 7,3 m3 tot 19,6 m3 laadruimte. Deze eindeloze veelzijdigheid biedt veel mogelijkheden voor een groot aantal verschillende taken, van leveringsdiensten in de stad met meerdere stops, zoals een pakket- of koerierdienst, tot zwaarder transport, zoals het vervoeren van meubels.
Het aantal verkrijgbare opties voor de carrosserie biedt een uitgebreid scala aan opbouwmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om de Daily aan te passen en te veranderen in bijvoorbeeld een reddingsvoertuig of een ambulance.

De Daily Euro 6 heeft zijn zakeninstinct gebruikt voor de transportindustrie om vooruit te lopen op uw behoeften: wat uw werk ook is, u vindt altijd een model dat aan uw eisen voldoet – uw taken worden gemakkelijk, efficiënt en met lage totale gebruikskosten uitgevoerd, èn met oog voor het milieu, om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

De Daily Euro 6-bestelwagen heeft het grootste modellenaanbod in deze branche, met maar liefst 8.000 fabrieksuitvoeringen waaruit u kunt kiezen. Ze combineren de verschillende wielbases, vermogens, volumes, interne hoogtes van de laadruimte en laadcapaciteiten om tegemoet te komen aan een uitgebreid scala van inzetdoelen.

De Daily-bestelwagen is gemaakt om de transportprofessional te dienen en heeft zijn gezonde zakelijke instinct door de jaren heen gevolgd. Daarmee liep hij vooruit op de ontwikkeling van de industrie en breidde hij het assortiment uit om aan het grote aantal verschillende eisen te voldoen