KJM Construct, sanitair, centrale verwarming en hernieuwbare energie

Garage Claeskens heeft een knappe Iveco Eurocargo geleverd aan KJM Construct uit Lubbeek. Aangezien je op rijbewijs B niet zoveel mag laden heeft Marc meteen een voertuig geconfigureerd naar zijn behoeften, hij zal nu zonder zorgen kunnen rijden en nooit niet meer moeten panikeren voor weegbruggen.

De 12 ton Iveco EuroCargo is een robuust maar wendbaar voertuig, voorzien van alle comfort. Marc heeft de wagen voorzien van de nodige extra’s, in het blauw is dit een echte eyecatcher.

Nog aantrekkelijker, milieuvriendelijker, efficiënter en wendbaarder
De New Eurocargo is van harte welkom in de stad: deze vrachtwagen heeft namelijk zelfs in de drukke straten van een grote stad respect voor de mens en voor het milieu waarin hij werkt.

De New Eurocargo – een modern gezicht maar hetzelfde hart de functionaliteiten en het design zijn nieuw, maar hij is nog even robuust, betrouwbaar en veelzijdig als het voertuig dat al door een half miljoen klanten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika is gekozen.

ruimte

U ZOEKT EEN GOEDE LOODGIETER?

Sanitair, centrale verwarming en hernieuwbare energie. Dat zijn onze specialiteiten. Loodgieter Marc van KJM CONSTRUCT is er voor iedereen in regio Leuven, Lubbeek, Aarschot, Heist-op-den-Berg, Lummen, Hasselt & Tienen.

DAN MOET U BIJ LOODGIETER MARC UIT LUBBEEK ZIJN:

Nieuwbouw of renovatie? Van de centrale verwarming in huis tot het onderhouden van de ketel en herstellen van een lekkende kraan, we leveren een allround service! Als ervaren loodgieter adviseren we u bij de te maken keuzes voor de verwarming in huis en de opwarming van het sanitair water. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid. U wordt ten alle tijden professioneel en persoonlijk geadviseerd.

Ontdek hier zijn website!