New Trakker: nieuwe off-road range in de kijker bij IVECO!
Iveco presenteert op Matexpo de nieuwe off-road range IVECO Trakker. Het voertuig heeft een vernieuwde cabine binnen en buiten. De betrouwbaarheid, efficiëntie, robuustheid en veiligheid van de nieuwe Trakker maken hem perfect inzetbaar voor on-road werk als voor de zwaarste uitdagingen op werven.
De nieuwe cabines noemen zich: Hi-Land voor de korte cabine met laag dak en Hi-Track voor de lange cabine zowel met laag als met hoog dak.
De New Trakker is uitgerust met Cursor-motoren, die garant staan voor een hoog vermogen en een lange levensduur. De Cursor-motoren van de Trakker – ontworpen om uitstekende prestaties, een lage cost of ownership en een superieur rijcomfort te garanderen – zijn verkrijgbaar in een 8- of 13-literversie en met een vermogen van 310 tot 500 pk.
Op de IVECO stand zal er een 6×4 chassis met containerhaak en kraan tentoongesteld staan. Deze wagen is van het type Trakker AD260T36, uitgerust met een Cursor 8 motor van 360 pk. Deze uitvoering biedt een maximaal laadvermogen.
New Daily: sterke bestelwagens op maat voor de aannemers.
Op de stand van IVECO zal er een tweede wagen staan uit het brede Daily gamma. Er werd gekozen voor een chassis op enkele wielen achteraan, met dubbele-cabine (6+1 personen) en een 2.3 L motor van 126 pk.
Deze IVECO Daily 35S13D beschikt over een origineel IVECO laadbak met aluminium zijborden en cabine bescherming.
De Daily is geconstrueerd zoals een kleine vrachtwagen, met een sterke chassis constructie en een hoog rijcomfort. De korte draaicirkel maakt hem bijzonder functioneel om te werken op werven.
De dubbele cabine versie is op maat gemaakt om personeel en materiaal te vervoeren op een veilige en comfortabele manier.
De Daily is ook verkrijgbaar in gesloten bestelwagen uitvoering van 7 tot 17 m3, enkel en dubbele cabines. Een 4×4 behoort ook tot het brede gamma. Meerdere varianten zijn ook beschikbaar met CNG motoren. Tevens beschikt IVECO over een ZERO emissie Daily met elektrische aandrijving.
IVECO beschikt over een compleet gamma bestelwagens, bakwagens en trekkers. 4×2 tot 8×8 varianten. De nieuwe Stralis Hi-Way werd verkozen tot “Truck of the Year 2013”.
Demo zone
Nieuw op Matexpo 2013 is de aanleg van een demoterrein waar IVECO haar nieuwe Trakker 6×4 gaat presenteren.