Marmo Logistics uit Molenstede (Diest) heeft een nieuwe Iveco EuroCargo aangeschaft

Deze 12 tonner zal ingezet worden voor het vervoer van ultra verse producten met bestemming food service en retail in de Benelux. Door de jarenlange samenwerking met Garage Claeskens werd uiteraard nu ook gekozen voor dit distributievoertuig van Iveco. 

Iveco EuroCargo

Deze EuroCargo’s zijn allen uitgerust met luchtvering en een automaat. Door de sterke groei en marktpenetratie in retail en Food service is er een sterke performante ontstaan binnen onze groep Marmo. Een dagelijkse logistieke dekking binnen de BeLux met een hoge densiteit aan klanten en droplokaties. Naast de logistieke opdracht binnen de groep voor inzetten voor producenten van ultra verse producten met bestemming food service en retail. Een betrouwbare vrachtwagen en een goede service is dan ook zeer belangrijk voor ons. De ervaring leert ons dat de keuze voor garage Claeskens dan ook de juiste keuze is.

Breng hier een bezoekje aan de website van Marmo.

ruimte

Omdat retail een vak apart is

Marmo Retail is dé specialist in vlees voor retail  en levert een compleet assortiment voor de slagerij afdeling.  Panklaar vers vlees, gehaktproducten, gepaneerde vleesporties, BBQ & Grill specialiteiten, reepjes, fondue & gourmet pakketten en dit alles multi-meat.