Stad Halen nieuwe Iveco X-WAY

Stad Halen heeft een nieuwe Iveco X-Way in ontvangst genomen. Garage Claeskens heeft een Iveco X-WAY AD280x36Y/PS ON 6×2 geleverd deze is voorzien van een kraan en containersysteem van Hyva. Deze HMF kraan heeft een hydraulisch bereik van bijna 11m, en deze  kan op deze afstand nog 1.270kg heffen.
Het containerhaaksysteem is een Hyvalift met een hefcapaciteit van 18 ton.
De Iveco X-WAY is voorzien van een dagcabine met gestuurde enkellucht sleepas en de wagen beschikt over 360pk.
Bezoek hier de website van Stad Halen.

.

Iveco X-WAY drive the new way

De IVECO X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op uw specifieke vereisten. Met zijn missiegerichte aanpak, HI-TRACTION-systeem en off-road eigenschappen biedt hij de perfecte mix voor elke missie, en garandeert hij een hoge productiviteit tot en met de ‘laatste kilometer’ op de werf.

De IVECO X-WAY verhoogt de inzet bij lichte off-road opdrachten met het beste laadvermogen van de Super Loader mixer-versie, die het laagste leeggewicht in de industrie heeft.

De IVECO X-WAY integreert de meest geavanceerde kenmerken van het IVECO WAY-gamma voor langeafstandstransport op de weg: de herontworpen cabine brengt veiligheid, comfort en brandstofefficiëntie naar een volledig nieuw niveau, terwijl de geavanceerde connectiviteit een hele reeks diensten introduceert die ontwikkeld zijn om het leven van de chauffeur te vergemakkelijken en de inzetbaarheid van het voertuig te maximaliseren.

Ontdek meer op op deze link.