Start uw vakantie goed met Ford Service

Binnenkort staat de zomervakantie voor de deur. Vertrekt u met de wagen op reis, weet dan dat u geniet van 12 of 24 maanden(*) gratis wegbijstand in Europa vanaf de datum van onderhoud. Dit op voorwaarde dat het onderhoud bij een Ford Erkend Hersteller gebeurt volgens de officiële onderhoudsschema’s en voorschriften van Ford.

Is uw wagen nog geen jaar of 2 jaar oud (*) en moet deze nog niet op onderhoud, dan heeft u ook recht op Ford Assistance. Bij aankoop van elk nieuw voertuig geleverd door Ford Motor Company (Belgium) NV en afgeleverd door een erkende Ford concessiehouder of commissionair in België of het G.H. Luxemburg ontvangt u ook gratis 12 of 24 maanden Europese wegbijstand na de eerste datum van aflevering (*).

ruimte

Dankzij Ford Assistance, geniet u van:

=> Depannage ter plaatse

=> Indien nodig, sleping:

  • in het binnenland (België en Luxemburg) naar de Ford Erkend Hersteller naar keuze
  • in het buitenland is de sleping beperkt tot de dichtstbijzijnde Ford Erkend Hersteller. Indien de afstand tot die dichtstbijzijnde Ford Erkend Hersteller meer dan 100 km bedraagt, wordt het voertuig afgesleept naar een door Ford Assistance erkende garage.

=> Vervangvoertuig in het binnen- of buitenland voor de duur van de niet-beschikbaarheid, met een maximum van twee werkdagen. Transit en Tourneo hebben in dit geval recht op maximum 4 werkdagen vervangwagen.

=> Verhoogde mobiliteit in het buitenland:

  • Repatriëring van inzittenden en/of van het niet-herstelde voertuig
  • Vervangend vervoer om uw eindbestemming of uw woonplaats te bereiken in het buitenland
  • Overnachting in een 3-sterrenhotel gedurende maximaal drie nachten tijdens de duur van de herstelling

Onderhevig aan voorwaarden. De Algemene Voorwaarden van Ford Assistance kan u vinden op www.ford.be of bij uw Ford Erkend Hersteller.