Project omschrijving

FORD B-MAX

De nieuwe Ford B-MAX werd speciaal ontwikkeld voor stadsrijders. Hoewel hij compact van formaat is, biedt zijn ingenieuze, “easy-access-deursysteem” een brede toegang van 1,5 m naar een toonaangevend, ruim en verfijnd interieur. De B-MAX heeft naast zijn unieke ontwerp een veelvoud aan technologieën om het rijden gemakkelijker, aangenamer en efficiënter te maken. Active City Stop bijvoorbeeld helpt botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Met Ford SYNC kunt u met eenvoudige, gesproken opdrachten uw muziek en gsm bedienen – het systeem kan zelfs uw sms-berichten hardop lezen. En de revolutionaire 1.0 liter EcoBoost benzinemotor presteert als een 1.6 motor met toonaangevend brandstofverbruik.

B-MAX verkozen tot VAB gezinswagen van het jaar 2013
De Ford B-MAX werd verkozen tot VAB gezinswagen van het jaar in de categorie van voertuigen tot €17.500. De gezinnen uit de jury waren vol lof over het rijgedrag, de beschikbare ruimte, de degelijke afwerking en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Vooral de schuifdeuren en de uitstekende toegankelijkheid van de achterste rij werden zeer geapprecieerd.
Lees meer over de ingenieuze nieuwe Ford B-MAX op volgende links: zijn design, rijervaring, prestaties en efficiëntie en veiligheidsvoorzieningen.