Project omschrijving

DE NIEUWE TRANSIT-REEKS

Sinds 1965 hebben talloze bedrijven hun voorkeur gegeven aan de Ford Transit als het bedrijfsvoertuig van hun keuze. Ze hebben allemaal vertrouwd op de taaiheid, functionaliteit en betrouwbaarheid van de Transit.Nu biedt een geheel nieuwe reeks Transit-modellen een toonaangevend vermogen en brandstofverbruik, geavanceerde slimme technologie en eigentijdse ontwerpen. Elk voertuig is klaar om zich te bewijzen als een waardevolle en hardwerkende aanwinst voor uw bedrijf en met lage bedrijfskosten, zal het een snel rendement op investering leveren.De geheel nieuwe reeks bestaat uit vier specifieke en verschillende voertuigen. In afnemende volgorde van grootte: Transit 2T, Transit Custom, Transit Connect en Transit Courier.Het maakt niet uit wat u vervoert, welk bedrijf u leidt en wat uw ambities zijn, u kunt vertrouwen op de gloednieuwe Transit-reeks.Bekijk welke Transit het best past bij uw bedrijf met behulp van onderstaande gids of met behulp van het interactieve Transit-overzicht (de iPad-versie is te downloaden via de App Store).

Ford Transit 2T

Transit 2T

Stoer en compromisloos, voor een toonaangevend brandstofverbruik, lage CO2-uitstoot en lage gebruikskosten, uitgerust met geavanceerde technologieën zoals Ford SYNC met Emergency Assistance: dat is de gloednieuwe Transit 2T. Als grootste voertuig in de nieuwe reeks, biedt het een gulle laadruimte van 9,6 m3 tot een enorme 15,1 m3 en bruto voertuigmassa van 2.900 kg tot 4.700 kg. Met Bestelwagen, Multi-use (Bestelwagen met dubbele cabine), Minibus, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine of busvarianten, maar liefst vijf carrosserielengtes, en een keuze uit voorwiel-, achterwiel, en vierwielaandrijving, is de Transit 2T ideaal voor bijna elk bedrijf, inclusief het uwe.

> Meer informatie over de Transit 2T

 

Transit_Custom_Praktisch_en_functioneel

 

Transit Custom

De opmerkelijk zuinige Transit Custom is het 2de grootste voertuig in de Transit-reeks en biedt Bestelwagens met 6,0 m3 of 6,8 m3 laadruimte en een bruto voertuigmassa van 2.500 kg tot 3.300 kg. Dit voertuig is niet alleen veelzijdig en zuinig, het zit ook boordevol innovaties, waaronder een laadschot dat het mogelijk maakt om 3m lange leidingen op een veilige manier op te bergen, zelfs in de kortste Bestelwagen. De Transit Custom is ook beschikbaar in Multi-use en Minibus carrosserievarianten, levert een uitstekend brandstofverbruik en werd, als primeur voor een voertuig van dit type, door Euro NCAP bekroond met de maximum veiligheidsscore van 5 sterren. De Transit Custom zet een nieuwe standaard onder bedrijfsvoertuigen, en won de felbegeerde International Van of the Year 2013 award, met de grootste voorsprong in de geschiedenis van de award.

> Meer informatie over de Transit Custom

Ford-Transit-Connect_940x434_klein

Transit Connect

De Transit Connect deelt alle doelgerichte kwaliteiten van de bedrijfsvoertugien van de reeks, en biedt een flexibele laadruimte, toonaangevend brandstofverbruik en de nieuwste Ford-technologieën, waaronder Active City Stop. Een flexibele dubbele zitplaats voor passagiers voorin biedt maximaal plaats aan drie mensen in de Bestelwagen. Met een keuze uit twee carrosserielengtes, krijgt u ofwel 3,0 m3 of 3,7 m3 laadruimte in de Bestelwagens en tot 1.000 kg nuttig laadvermogen.

> Meer informatie over de Transit Connect

Transit Couriier

Transit Courier

Het is misschien het kleinste voertuig in de gloednieuwe Transit-reeks, maar de gloednieuwe Transit Courier biedt een toonaangevende laadruimte van 2,3 m3. En als dat nog niet genoeg is, neemt u de vouwbare tussenschot-optie en een ‘fold and dive’ passagierszetel voor een uitgebreide laadlengte van 2,59 m. Het voertuig levert een toonaangevend brandstofverbruik en lage bedrijfskosten, en beschikt over veel nuttige opbergruimten in de comfortabele auto-achtige cabine. Een uitgebreid assortiment rijhulpsystemen en veiligheidsfuncties omvat bestuurder-, passagiers- en zij-airbags (hoofd en borstkas) en ​​standaard ESC (Electronic Stability Control).

> Meer informatie over de Transit Courier