Project omschrijving

NEW FORD TRANSIT COURIER

Bekwaam, betrouwbaar en zeer zuinig, zoals elke Transit-bestelwagen. Comfortabel, met veel rijplezier en boordevol intelligente technologie zoals bij elke auto van Ford. Dit is de nieuwe Transit Courier.Dankzij de compacte grootte kunt u uitstekend manoeuvreren en een van de beste draaicirkels uit de klasse laat u toe om u eenvoudig een weg te banen in drukke, smalle straten en nauwe parkeerplaatsen.Laat u niet misleiden door het kleine voorkomen van de Transit Courier. De laadruimte van 2,3 m³ biedt u 10% meer laadvolume dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Neem bijvoorbeeld het vouwbare laadschot met de optie ‘fold and dive’-passagiersstoel en een laadlengte van 2,59m die de beste is uit de klasse.

En hoeveel stops u ook moet maken, weinig ervan zullen voor brandstof zijn. Dat komt omdat de bekroonde 1.0l EcoBoost-benzinemotor, en geavanceerde 1.5l en 1.6l Duratorq-dieselmotoren ontworpen zijn om een toonaangevend brandstofverbruik te leveren, in combinatie met een lage uitstoot: tot 3,7l/100km en slechts 97g/km met Auto-Stop-Start en een 100 km/u snelheidsbegrenzer.

Geavanceerde technologieën zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en Hill Start Assist, maken elke rit veilig, eenvoudig en zo stressvrij mogelijk. Terwijl u met de state-of-the-art Ford SYNC met Voice Control handsfree telefoongesprekken kunt voeren. Het systeem leest zelfs uw binnenkomende sms-berichten voor.*