Project omschrijving

NEW FORD TRANSIT 2T

In de showroom: mei 2014

De gloednieuwe Ford Transit 2T is de grootste bestelwagen binnen het assortiment. En met zijn uitgebreide keuze aan wielbasissen, cabinestijlen, dakhoogtes, motoren en zoveel meer, biedt hij u een groot assortiment van opties om uw voertuig te specificeren. In het kort, noem uw bedrijfsactiviteit, som uw vereisten op en u zult een Transit vinden die voor de job gemaakt is.

Een lange lijst van ultramoderne technologieën omvat SYNC met Emergency Assistance, Adaptive Cruise Control and Curve Control. Ze hebben allemaal als doel het leven aangenamer te maken en veel van deze systemen werken automatisch, zodat u zich op belangrijkere dingen kunt concentreren.

Andere technologieën, zoals Smart Regenerative Charging, zorgen er tevens voor dat de krachtige nieuwe motoren van de Transitnog meer brandstof besparen.

En wat de laadruimte betreft, hoe groot moet die zijn? De Transit heeft een ruime maximale laadruimte tot 15,1 m3 en kan items tot 4,2 m lang opbergen (met een standaard laadschot geïnstalleerd). Een trekhaak tot maximum 3,5 t kan geïnstalleerd worden.

En wat u ook vervoert, de ultra stevige sloten en verfijnde alarmen zullen zowel uw lading als uw voertuig beschermen.