Project omschrijving

TRANSIT CUSTOM International Van of the Year 2013
De nieuwe Transit Custom zet de norm voor efficiëntie en laadruimte, verbetert uw productiviteit en zal een opvallende indruk maken op uw klanten. Hij verdient dus zonder twijfel de prestigieuze International Van of the Year award.
Het middelgrote model in onze nieuwe Transit-reeks, de Transit Custom, haalt het beste brandstofverbruik in zijn klasse, grotendeels dankzij brandstofbesparende ECOnetic-technologieën zoals Auto-Start-Stop en Smart Regenerative Charging. Zijn comfortabel, duurzaam interieur zal uw werkdag aangenamer maken – vooral in de cabine, die dienst doet als een mobiel kantoor. De laadruimte is ook toonaangevend. En of u nu kiest voor de Bestelwagen, Multi-use of Minibus, deze is steeds verkrijgbaar met vele, geavanceerde functies, waaronder het Ford SYNC voice control en MP3/iPod en telefoonverbindingssysteem.
5 Euro NCAP-sterren
De Transit Custom werd als eerste in zijn segment met vijf sterren onderscheiden door Euro NCAP, Europa’s onafhankelijke veiligheidsorganisatie. Hij behaalde een score van 77% in de nieuwe Euro NCAP-botsproeven voor zware voertuigen. Ook op het gebied van bescherming van kinderen (90%), bescherming van volwassenen (84%) en veiligheidsvoorzieningen (71%) behaalde hij de beste score in zijn klasse.
Lees hier meer over de Transit Custom: de rijervaring die hij biedt, zijn prestaties en efficiëntie gebruik en kosten, veiligheid- en beveiligingsniveaus en ontwerp.