Project omschrijving

Iveco Daily chassis cabine: zware taken licht gemaakt

New Daily Chassis CabineDe sterkte van een industrieel voertuig met de wegligging van een bestelwagen: de Iveco Daily chassis cabine is onklopbaar op werven. Het voertuig is ook wendbaar in de stad en snel voor vervoer buiten de stad. Met zijn achteras met enkele of dubbele wielen (enkellucht of dubbellucht) is dit bedrijfsvoertuig ontworpen en gebouwd om hard te werken. De Daily chassis cabine is de ideale oplossing voor vaste en kipcarrosserieën, lichtmetalen en koelcarrosserieën en speciale toepassingen, zoals vuilniswagens, ambulances en motorhomes.

De sterkte wordt gegarandeerd door het ladderchassis dat tegen alles bestand is en dat een uitstekende ondersteuning biedt voor alle types carrosserieën. Dit rationeel ontworpen chassis is de favoriete keuze van carrosserie- en uitrustingsspecialisten, aangezien de bovenkant volledig vlak is uitgevoerd. De versnellingsbak is ook voorzien op het gebruik van een PTO met flensverbinding die tot 180 Nm bruikbaar koppel kan leveren.

De uitbreidingsmodule werd ontwikkeld om de voertuigelektronica met de elektronica van de opbouw te integreren. Alle aansluitingen zijn standaard CAN-aansluitingen.

Bijzonder belangrijk voor gebruik op werven is de crew cab-versie met ruimte voor zes passagiers en de bestuurder. De Iveco Daily chassis cabine kan met een rijbewijs B worden bestuurd (maximaal toegelaten massa van 3,5 ton).