Project omschrijving

FORD C-MAX & GRAND C-MAX

De Ford C-MAX met 5 zitplaatsen en Grand C-MAX met 7 zitplaatsen (3e zetelrij in optie) werden helemaal vernieuwd en zijn de perfecte combinatie van innovatie, stijl en flexibiliteit.
Vooruitstrevende technologie, responsieve prestaties en meer duurzaamheid zorgen samen voor een groter rijplezier. Met een hoger comfortniveau en gebruiksgemak is de verbluffende C-MAX serie klaar om de klasse van multi-activity vehicles (MAV’s – multifunctionele auto’s) stormenderhand te veroveren. In elke betekenis, en in ieder opzicht, maken de C-MAX en Grand C-MAX deel uit van een nieuwe generatie auto’s.

Lees meer op volgende links over het design, de rijervaring, de prestaties en de  veiligheid van de Ford C-MAX en Grand C-MAX. U kan ook onze configurator gebruiken om uw perfecte Ford C-MAX samen te stellen.
Benieuwd wat anderen zeggen over de C-MAX? Bekijk de C-MAX & Grand C-MAX microsite voor besprekingen, kerngegevens, video’s en meer.
De afmetingen en de gewichten van de Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn terug te vinden op de laatste pagina’s van de brochure.