Project omschrijving

NEW FORD KUGA
Krachtig, verfijnd en met nog meer stijl, zowel binnen als buiten. We zijn trots op de nieuwe Ford Kuga, onze knapste SUV ooit. De nieuwe Ford Kuga heeft een uniek grote kofferruimte en is uitgerust met de allernieuwste technologische snufjes om uw offroad-dromen waar te maken.
Intelligent All-Wheel Drive die zich onmiddellijk aanpast aan het terrein en de omstandigheden, Active City Stop om bij lage snelheden automatisch te remmen en een botsing te voorkomen, en Ford SYNC om uw sms-berichten voor te lezen en uw muziek, oproepen enz. handenvrij te bedienen. We stellen ook met trots als eerste een innovatieve handenvrije kofferklep voor op één van onze SUV’s. Door gewoon uw voet onder de bumper heen en weer te bewegen, opent en sluit deze superhandige functie de kofferklep wanneer u de handen vol hebt.
De Kuga zit boordevol innovatieve functies en tilt de stijl en technologie van SUV’s (Sports Utility Vehicles) tot een nieuw niveau.
Lees meer op volgende links over het design , de rijervaring , de veiligheid en de prestaties en efficiëntie van de Ford Kuga.