Project omschrijving

FORD TOURNEO CUSTOM
De nieuwe Tourneo Custom heeft alle topkenmerken van Ford-voertuigen voor personenvervoer in een nóg betere uitvoering. Naast een stijlvol nieuw exterieur kunt u rekenen op veel ruimte en comfort voor negen personen in totaal.
Het luxueuze interieur heeft innovatieve flexibele achterstoelen die in 30 verschillende configuraties kunnen worden opgesteld, voor een maximale veelzijdigheid. Het voertuig is uitgerust met geavanceerde functies zoals de Ford SYNC spraakbesturing en het systeem voor aansluiting van een mp3 of telefoon, dat zelfs de nooddiensten voor u kan bellen bij een ongeval. De aerodynamische vormgeving, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën, zoals Auto-Start-Stop, maken van de Ford Tourneo Custom één van de meest efficiënte auto’s in zijn klasse.
De nieuwe Tourneo Custom is bijzonder kosteneffectief voor zowel beroepsmatig als privégebruik, en is een veilige, luxueuze manier om familie, vrienden en allerhande te vervoeren. (Als u nog meer bagageruimte wenst, kunt u opteren voor de L2-versie met lange wielbasis.)
5 Euro NCAP-sterren
De Tourneo Custom werd als eerste in zijn segment met vijf sterren onderscheiden door Euro NCAP, Europa’s onafhankelijke veiligheidsorganisatie.Lees meer over de nieuwe Tourneo Custom: de rijervaring, zijn prestaties en efficiëntie, de veiligheid- en beveiligingskenmerken en het design.